קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

פולנטה רכה עם פטריות בר ופטרוזיליה

פולנטה רכה עם פטריות בר ופטרוזיליה
אם יש לכם פלפל, שאלוט, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה, פולנטה רכה עם פטריות בר מוקפצות, ו פולנטה רכה עם פטריות יער (מתכונים דומים).

הוראות

1
פטריות מטוגנות בשמן זרעי ענבים חם על חום גבוה עד קרמל קל. להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט, שום, טימין. מבשלים 3 דקות או עד שאלוט שקוף. מערבבים פטרוזיליה והבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2
מגישים על פולנטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת