פולנטה רכה עם פטריות בר ופטרוזיליה
אם יש לכם פלפל, שאלוט, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה, פולנטה רכה עם פטריות בר מוקפצות, ו פולנטה רכה עם פטריות יער (מתכונים דומים).
הוראות
פטריות מטוגנות בשמן זרעי ענבים חם על חום גבוה עד קרמל קל. להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט, שום, טימין. מבשלים 3 דקות או עד שאלוט שקוף. מערבבים פטרוזיליה והבא 3 מרכיבים.