פולנטה שמנת עם רגאוט עגבניות תירס
פולנטה שמנת עם רגאוט עגבניות תירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 616 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פולנטה גסה, חלפיניו, גבינת מסקרפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו רגאוט פטריות פולנטה וקרם, Cramoût של פטריות עם פולנטה שמנת, ו פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר בינוני nonstick.
להוסיף קמצוץ של מלח, ואז לאט להוסיף את הפולנטה בזרם יציב, דק, ערבוב כל הזמן, כדי למנוע גושים. מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך ועבה מאוד, על 35 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס מסקרפונה, הפרמזן ו 1 כף החמאה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה בשמן במחבת nonstick גדול.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את התירס ואת jalapeo ומבשלים עד התירס הוא רך, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהתחממו ומיצי העגבניות שוחררו, כ -5 דקות. מערבבים בזיליקום ונענע.
מערבבים את הפולנטה; מוסיפים קצת מים חמים אם הוא עבה מדי וכף לתוך קערות. למעלה עם רגאוט עגבניות תירס, מקשטים עם גבעולי טימין ומגישים חם. תעביר עוד גבינת מסקרפונה ליד השולחן.
המלצת יין: מרלו עגול ועשיר ישלים את הפולנטה באופן מושלם ויש לו מספיק קצה כדי לאזן את הרוטב. קחו למשל את Meerlust 1995 מדרום אפריקה או את Silverado 1996 מקליפורניה.