פולפטון של דלורית
פולפטון של דלורית דורש על 2 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 377 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת מסקרפונה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו 2 דרכים 2אחוזים: פיצן דלעת חמאה ומחית דלעת חמאה שמנת עם צדפות ובייקון, דלורית: דלורית, אגס ומרק יוגורט, ו פנה עם דלעת חמאה, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של דלעת חורף} (מתכונים דומים).
הוראות
חמאו תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ ' וחממו תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב גדולה מניחים 2 1/2 כוסות בשר דלעת, 1 כוס פירורי לחם, ביצים, גבינה מגוררת, מסקרפונה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומערבבים לתערובת טובה. לתערובת המתקבלת תהיה עקביות דמוית בלילה. השתמש בפירורי הלחם הנותרים כדי לאבק את תבנית הקפיץ.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים עד להתייצבות וקיסם יוצא בצורה נקייה, בערך 30 45 דקות.
מוציאים את המחבת מהתנור ומניחים לה להתקרר 20 דקות. פורמים לצלחת ומגישים חם או קר.