פונדו גבינה איטלקית
פונדו גבינה איטלקית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 56 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפל, פונטינה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פונדו איטלקי, בירה ונקניקיות איטלקיות פונדו, ו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את גבינת פונטינה וגרוייר עם עמילן תירס בקערה בינונית למעיל.
מטגנים את הפנצ ' טה בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד פריך וזהב, כ 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לצלחת.
יוצקים את היין לתוך סיר אותו ולהביא לרתיחה. הפחת את החום למדיום.
לטאטא 1 קומץ של תערובת הגבינה לתוך היין עד שהוא כמעט נמס. חזור עם תערובת הגבינה הנותרת בכ -4 קבוצות נוספות. המשך לטאטא עד הגבינה נמסה לחלוטין את בועות הפונדו, על 1 דקה. מערבבים בכל אבל 2 כפות של pancetta. מתבלים את הפונדו עם פלפל, לפי הטעם.
מעבירים את תערובת הגבינה לסיר פונדו.
מפזרים את שאר pancetta ועירית. מניחים את הסיר על נר או מבער חום משומר.
מגישים עם פוקצ ' ה וירקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.