פונדו גבינת אוקה
פונדו גבינת אוקה הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם יין, יין קרח, ליווי: בגט; תפוח ופלחי אגס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו גבינה..
הוראות
להקציף יחד קרם, יינות, וקמח בסיר כבד 2 ליטר עד חלקה, ואז להביא לרתיחה על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד מעובה ומשיי, על 5 דקות.
מוסיפים חצי גבינה ומערבבים בעדינות עד כמעט נמס, ולאחר מכן מוסיפים גבינה נותרת ומבשלים, ערבוב, עד גבינה נמסה פונדו הוא חלק, על 3 דקות.
פונדו יכול להתבצע 1 יום קדימה. שים חתיכת נייר שעווה על פני השטח להתקרר לחלוטין, ואז להירגע. לחמם על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.