קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

פונדו גבינת צ'יפוטלה

פונדו גבינת צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פונדו גבינה צ'יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לכו לחנות וקנו צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, פלפל, לחם שאור, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו פונדו גבינת צ'יפוטלה עם בייגלה תוצרת בית, פונדו צ'יפוטלה צ' דר, ו פונדו שוקולד צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הפונדו: בקערה לזרוק יחד גבינות קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לשפשף את החלק הפנימי של סיר כבד 3 עד 4 ליטר עם חצאי שום, עוזב שום במחבת, ולהוסיף יין ומיץ לימון. מביאים נוזלים רק לרתיחה ומערבבים בתערובת גבינה על ידי חופנים. להביא תערובת חשופה על אש מתונה, ערבוב, ומערבבים קירש, אגוז מוסקט, צ ' ילי ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
קירשהקירשה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר את הפונדו לסיר פונדו ולהגדיר מעל להבה נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מערבבים בצלצלים מטוגנים, בצל ירוק ו/או בייקון, אם משתמשים, ומגישים פונדו עם ליווי לטבילה. מערבבים פונדו לעתים קרובות כדי לשמור יחד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מעיל את שאלוט בקמח ולנער במסננת כדי להסיר את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
במחבת 10 עד 12 אינץ ' כבדה, לבשל שאלוט בשמן בינוני חום גבוה, ערבוב, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים בצלצלי שאלוט עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®