קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

פונדו גבינת צ'יפוטלה

פונדו גבינת צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פונדו גבינה צ'יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לכו לחנות וקנו צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, פלפל, לחם שאור, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו פונדו גבינת צ'יפוטלה עם בייגלה תוצרת בית, פונדו צ'יפוטלה צ' דר, ו פונדו שוקולד צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הפונדו: בקערה לזרוק יחד גבינות קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לשפשף את החלק הפנימי של סיר כבד 3 עד 4 ליטר עם חצאי שום, עוזב שום במחבת, ולהוסיף יין ומיץ לימון. מביאים נוזלים רק לרתיחה ומערבבים בתערובת גבינה על ידי חופנים. להביא תערובת חשופה על אש מתונה, ערבוב, ומערבבים קירש, אגוז מוסקט, צ ' ילי ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קירשהקירשה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר את הפונדו לסיר פונדו ולהגדיר מעל להבה נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מערבבים בצלצלים מטוגנים, בצל ירוק ו/או בייקון, אם משתמשים, ומגישים פונדו עם ליווי לטבילה. מערבבים פונדו לעתים קרובות כדי לשמור יחד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מעיל את שאלוט בקמח ולנער במסננת כדי להסיר את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
במחבת 10 עד 12 אינץ ' כבדה, לבשל שאלוט בשמן בינוני חום גבוה, ערבוב, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים בצלצלי שאלוט עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה