פונדו גבינת צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פונדו גבינה צ'יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לכו לחנות וקנו צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, פלפל, לחם שאור, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו פונדו גבינת צ'יפוטלה עם בייגלה תוצרת בית, פונדו צ'יפוטלה צ' דר, ו פונדו שוקולד צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הפונדו: בקערה לזרוק יחד גבינות קורנפלור.
לשפשף את החלק הפנימי של סיר כבד 3 עד 4 ליטר עם חצאי שום, עוזב שום במחבת, ולהוסיף יין ומיץ לימון. מביאים נוזלים רק לרתיחה ומערבבים בתערובת גבינה על ידי חופנים. להביא תערובת חשופה על אש מתונה, ערבוב, ומערבבים קירש, אגוז מוסקט, צ ' ילי ופלפל, לפי הטעם.
להעביר את הפונדו לסיר פונדו ולהגדיר מעל להבה נמוכה.
מערבבים בצלצלים מטוגנים, בצל ירוק ו/או בייקון, אם משתמשים, ומגישים פונדו עם ליווי לטבילה. מערבבים פונדו לעתים קרובות כדי לשמור יחד.
מעיל את שאלוט בקמח ולנער במסננת כדי להסיר את הקמח העודף.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' כבדה, לבשל שאלוט בשמן בינוני חום גבוה, ערבוב, עד חום זהוב.
מעבירים בצלצלי שאלוט עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח.