פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פונדו פטל עם מרנג ענן לבבות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 372 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, טרטר, ריבת פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לבבות מרנג, מוס תות עם מרנג לבבות, ו לבבות פטל עוגיות קצפת & גבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
קרם חום בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני עד בועות להופיע; להסיר מן החום.
מוסיפים פירורים לבנים ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים בריבה וליקר.
העברת תערובת לסיר פונדו. כדי לשמור על חום פונדו חם ליד השולחן במשך תקופה ממושכת של זמן, במקום על נר או מבער חום משומר. אם אוכלים מיד, לשרת בסירת רוטב דקורטיבי.
מגישים עם מרנג ענן לבבות לטבילה.
מחממים תנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף.
מניחים חלבונים בקערה נקייה של מיקסר חשמלי. הכה במהירות בינונית עד קצף.
להוסיף קרם של טרטר ולהגדיל את המהירות גבוהה. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס.
מערבבים במלח. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 5 דקות. מערבבים במהירות בצבעי מאכל, 1 טיפה בכל פעם, עד שהצבע הרצוי מושגת.
מעבירים מרנג לשקית מאפה עם קצה הכוכב. צינור בקוטר 2 אינץ ' מרנג בצורת לב על גיליונות אפייה מוכנים, המרווח שווה זה מזה.
אופים במשך 1 שעה, או עד יבש ופריך כאשר שבור לשניים. מרנג מגניב לחלוטין על גיליונות אפייה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.