פונדו שוויצרי קלאסי
פונדו שוויצרי קלאסי הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. אם יש לכם קוביות של לחם, קורנפלור, קירש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: הפונדו השוויצרי הקלאסי, פונדו שוויצרי קלאסי, ו פונדו שוויצרי קלאסי.
הוראות
לשפשף בתוך סיר כבד 4 ליטר עם הצדדים לחתוך של שום דוחף לחלץ את המיץ כמו שאתה עובד. זרוק שום.
מוסיפים את היין לסיר ומביאים רק לרתיחה מעל חום מתון. אל תרתיח את היין.ליצור תרחיף על ידי ערבוב יחד קורנפלור וקירש בכוס, עד משחה חלקה נוצרת.בהדרגה להוסיף גבינה לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן בתבנית זיגזג, לא תנועה מעגלית. אחרת הגבינה תהיה כדור למעלה ויהיה קשה לעבוד עם. להיזהר לא לתת לו להרתיח לבשל את הגבינה הוא פשוט נמס שמנת. מערבבים תערובת קורנפלור שוב לתוך פונדו. להביא פונדו לרתיחה ומבשל, ערבוב, עד מעובה, 6 עד 8 דקות.
העברה לסיר פונדו להגדיר מעל להבה ומגישים עם לחם לטבילה.