קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדנט שוקולד

פונדנט שוקולד
אם יש לך בערך 1 שעה כדי לבלות במטבח, פונדנט שוקולד יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 528 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם סורבה כתום, ביצים וחלמונים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט מגולגל שוקולד, שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט, ו עוגות שוקולד מלאות בכתום עם פונדנט.

הוראות

1
קודם תכין את התבניות שלך. באמצעות משיכות כלפי מעלה, בכבדות מברשת נמסה חמאה (להשתמש 50 גרם בסך הכל) בכל רחבי החלק הפנימי של עובש הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2
מניחים את התבנית במקרר או במקפיא.
3
מברשת יותר חמאה מומסת על חמאה צוננת, ולאחר מכן להוסיף כפית טובה של אבקת קקאו לתוך התבנית. להטות את התבנית כך האבקה לחלוטין מעילה את החמאה. הקש על כל קקאו עודף בחזרה לתוך הצנצנת, ואז לחזור עם התבנית הבאה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
מניחים קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לאט להמיס שוקולד מריר באיכות טובה 200 גרם וחמאה 200 גרם, שניהם קצוצים לחתיכות קטנות, יחד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את הקערה מהחום ומערבבים עד חלקה. השאירו להתקרר במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בקערה נפרדת להקציף 4 ביצים ו 4 חלמונים ביצה יחד עם 200 גרם סוכר גלגלית זהב עד עבה וחיוור ואת whisk משאיר שביל; להשתמש מקציף חשמלי אם אתה רוצה. מנפים 200 גרם קמח רגיל לביצים, ואז מכים יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את השוקולד המומס לתוך תערובת הביצים בשלישים, מכים היטב בין כל תוספת, עד שכל השוקולד מתווסף והתערובת משולבת לחלוטין לבלילה עוגה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
להטות את הבלילה פונדנט לתוך כד, ולאחר מכן באופן שווה לחלק בין התבניות. הפונדנטים יכולים להיות קפואים עד חודש ומבושלים מקפואים. צמרמורת לפחות 20 דקות או עד הלילה שלפני. כדי לאפות מ קפוא, פשוט להמשיך כאמור, הוספת 5 דקות יותר זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מניחים את הפונדנטים על מגש אפייה, ואז לבשל 10-12 דקות עד צמרות יצרו קרום והם מתחילים לבוא מן הצדדים של תבניות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
הסר מהתנור, ואז לעזוב לשבת במשך 1 דקות לפני היציאה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
לשחרר את fondants על ידי הזזת צמרות בעדינות רבה כך שהם באים מן הצדדים, הקלת אותם מתוך תבניות. עצה כל פונדנט מעט על היד שלך, כך שאתה יודע שזה הגיע משם, ואז להטות בחזרה לתוך התבנית מוכנה צלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
החל מאמצע כל צלחת, לסחוט ספירלה של רוטב קרמל לעשות את כל הצלחות שאתה צריך לפני שאתה הולך לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
14
שב פונדנט באמצע כל צלחת. באמצעות כפית גדולה טבולה במים חמים, לגרוף quenelle של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
15
בזהירות למקם את הגלידה על גבי פונדנט, ולאחר מכן לשרת מיד. חזור עם שאר fondants.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות