קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדנט שוקולד

פונדנט שוקולד
אם יש לך בערך 1 שעה כדי לבלות במטבח, פונדנט שוקולד יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 528 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם סורבה כתום, ביצים וחלמונים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט מגולגל שוקולד, שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט, ו עוגות שוקולד מלאות בכתום עם פונדנט.

הוראות

1
קודם תכין את התבניות שלך. באמצעות משיכות כלפי מעלה, בכבדות מברשת נמסה חמאה (להשתמש 50 גרם בסך הכל) בכל רחבי החלק הפנימי של עובש הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
מניחים את התבנית במקרר או במקפיא.
3
מברשת יותר חמאה מומסת על חמאה צוננת, ולאחר מכן להוסיף כפית טובה של אבקת קקאו לתוך התבנית. להטות את התבנית כך האבקה לחלוטין מעילה את החמאה. הקש על כל קקאו עודף בחזרה לתוך הצנצנת, ואז לחזור עם התבנית הבאה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מניחים קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לאט להמיס שוקולד מריר באיכות טובה 200 גרם וחמאה 200 גרם, שניהם קצוצים לחתיכות קטנות, יחד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
הסר את הקערה מהחום ומערבבים עד חלקה. השאירו להתקרר במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בקערה נפרדת להקציף 4 ביצים ו 4 חלמונים ביצה יחד עם 200 גרם סוכר גלגלית זהב עד עבה וחיוור ואת whisk משאיר שביל; להשתמש מקציף חשמלי אם אתה רוצה. מנפים 200 גרם קמח רגיל לביצים, ואז מכים יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים את השוקולד המומס לתוך תערובת הביצים בשלישים, מכים היטב בין כל תוספת, עד שכל השוקולד מתווסף והתערובת משולבת לחלוטין לבלילה עוגה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
להטות את הבלילה פונדנט לתוך כד, ולאחר מכן באופן שווה לחלק בין התבניות. הפונדנטים יכולים להיות קפואים עד חודש ומבושלים מקפואים. צמרמורת לפחות 20 דקות או עד הלילה שלפני. כדי לאפות מ קפוא, פשוט להמשיך כאמור, הוספת 5 דקות יותר זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
מניחים את הפונדנטים על מגש אפייה, ואז לבשל 10-12 דקות עד צמרות יצרו קרום והם מתחילים לבוא מן הצדדים של תבניות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
הסר מהתנור, ואז לעזוב לשבת במשך 1 דקות לפני היציאה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
12
לשחרר את fondants על ידי הזזת צמרות בעדינות רבה כך שהם באים מן הצדדים, הקלת אותם מתוך תבניות. עצה כל פונדנט מעט על היד שלך, כך שאתה יודע שזה הגיע משם, ואז להטות בחזרה לתוך התבנית מוכנה צלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
החל מאמצע כל צלחת, לסחוט ספירלה של רוטב קרמל לעשות את כל הצלחות שאתה צריך לפני שאתה הולך לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
14
שב פונדנט באמצע כל צלחת. באמצעות כפית גדולה טבולה במים חמים, לגרוף quenelle של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
בזהירות למקם את הגלידה על גבי פונדנט, ולאחר מכן לשרת מיד. חזור עם שאר fondants.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות