פונוקוקור איסלנדי הוא צמחוני הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, הל הקרקע, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת חג המולד האיסלנדית, פודינג אורז איסלנדי, ו אספרגוס איסלנדי ואפיית חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הל ואגוז המוסקט ומניחים בצד. בקערה אחרת מקציפים את הביצים לתערובת אחידה. בסיבובים מתחלפים מוסיפים לביצים מחצית מתערובת הקמח ומחצית החלב, תוך הקצפה עד לאיחוד; חזור עם יתרת הקמח והחלב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים פנימה את השמנת והווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
תן לבלילה לשבת 30 דקות, בקירור.
5
מחממים מחבת קרפ על אש בינונית-גבוהה. משפשפים עם מקל חמאה לציפוי קל של התבנית-החמאה צריכה להקציף אך לא להשחים. מערבבים 3 עד 4 כפות בלילה לתבנית, מטה את התבנית לכיסוי דק ואחיד של כל המשטח. כאשר הקצוות מזהיבים (לאחר כ-30 שניות), הופכים את הלביבה בעזרת מרית אופסט או שרת פאי, ומשחימים את הצד השני. הפוך את התבנית הפוכה מעל צלחת גדולה, והשליך את הלביבה על הצלחת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרת עוגה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים מיד, או עורמים את הלביבות בשכבת קלף בין כל אחת מהן. הם יכולים להיות עטוף בחוזקה פלסטיק קפוא, או בשימוש בתוך 2 ימים (מאוחסן עטוף בטמפרטורת החדר).