פונזו-מארין קרנה אסדה טאקוס
טאקו קרנה ברוטב פונזו אסדה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן זית, פונזו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טאקו אסדה Carne, טאקו אסדה Carne, ו טאקו אסדה Carne (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פונזו, סוכר, חומץ, שום, צ ' ילי ושמן זית בקערה בינונית ומקציפים עד שהסוכר מומס. שמור 2 כפות מרינדה ולהניח בצד.
מניחים סטייק בתוך תיק רוכסן לנעול ולהוסיף מרינדה. תאטום את התיק, תוציא כמה שיותר אוויר. מקררים ומאפשרים להשרות לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר את הבשר מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר או מגבות מטבח נקיות.
מוסיפים סטייקים לצד חם של גריל ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך סטייקים באמצעות מלקחיים ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה ו רושמת סטייק 52° על מדחום קריאה מיידית, כ 2 דקות יותר. אם סטייק מתחיל לשרוף לפני הטמפרטורה הפנימית מושגת, להעביר לצד קריר יותר של הגריל ולהמשיך לבשל.
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
קוצצים בשר לחתיכות 1/2 עד 1/4 אינץ ' ולהעביר לקערה בינונית יחד עם כל מיצים.
הוסף מרינדה שמורות וזרוק למעיל.
מגישים עם טורטיות, כוסברה, בצל, קמחי, וליים.