פונטינה, קרמל-בצל, פיצה Pancetta
פונטינה, בצל מקורמל, ופנצ'טה פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 680 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפל, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גביני פונטינה בצל קרמל וצ'וריסו תרד + פיצה ארטישוק, בצל מקורמל ופיצה פריך Pancetta, ו תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל מקורמל עם רוטב בשמל, גבינת פונטינה & סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את בצק הפיצה על פי כיוונים.
בעוד הבצק עולה בפעם השנייה, מחממים 1 כפית שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים פנצ ' טה, ומטגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים בצל, טימין, מלח ופלפל לבן; מבשלים 25 דקות או עד בצל הם השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מברשת כל קרום פיצה מוכן עם 1 1/2 כפיות שמן; העליון כל אחד עם חצי תערובת בצל.
מפזרים חצי גבינה על כל פיצה.
אופים ב 475 במשך 9 דקות או עד קרום פריך.
חותכים כל פיצה ל8 טריזים.
מקשטים עם עלי קורנית ומפזרים פלפל שחור, אם תרצה בכך.