פונץ ' פירות איטלקי
פונץ ' פירות איטלקי עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. סע לחנות ותביא סודה, לימון ליים סודה, לימונדה להתרכז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פונץ ' פירות חם, פונץ ' פירות, ו פונץ ' פירות (מתכונים דומים).
הוראות
בקנקן, לערבב 1 יכול להתרכז לימונדה 4 פחיות מים.
יוצקים 2 כוסות של הלימונדה למחבת עוגת צינור מחורצת 12 כוס. להקפיא בסעיף הקר ביותר של מקפיא כ 45 דקות או עד ציפוי דק של קרח צורות על פני השטח. לפצח קרום קרח עם סכין קטנה וחדה לחשוף נוזל מתחת. עובד במהירות, מניחים תותים, פרוסות לימון ועלי נענע בנוזל, מוודאים שכל חתיכה שקועה חלקית. להחזיר מחבת למקפיא על 1 שעה או עד הלימונדה קפוא מוצק.
הסר מהמקפיא ולהוסיף לימונדה נותרת. להקפיא לפחות 8 שעות או לילה.
בקנקן 2 ליטר, לערבב 1 יכול להתרכז לימונדה, להתרכז limeade ו 3 כוסות מים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
ממש לפני ההגשה, יוצקים תערובת לימון, סודה פופ סודה סודה לתוך קערת פונץ'. מחבת לטבול עם טבעת קרח מהר מאוד לתוך מים חמים, ואז להפוך במהופך לטבעת קרח unmold. 'טבעת צפה בקערת פונץ.