קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה

פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה
פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה דורש בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1543 קלוריות, 133 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פוסילי קפרזה, פסטיצ'יו די פוסילי (פוסילי אפוי), ו פוסילי עם בייקון.

הוראות

1
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את הבצל. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לתבנית. מבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד שהבשרים משחימים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המשומרות ופתיתי הפלפל האדום, מכסים את התבנית ומבשלים 2 1/2 שעות על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר את רגלי הברווז והסר אותן מהעצמות. קרסו את הבשר במזלג וחזרו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפוסילי במים הרותחים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.פוזילי.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזל בישול הפסטה, ומוסיפים את הפסטה לרוטב הבשר, מדללים במי הפסטה, במידת הצורך. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה, ואז לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה. למעלה עם גבינה מגוררת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o