פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה
פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה דורש בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1543 קלוריות, 133 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פוסילי קפרזה, פסטיצ'יו די פוסילי (פוסילי אפוי), ו פוסילי עם בייקון.
הוראות
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את הבצל. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לתבנית. מבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד שהבשרים משחימים.
מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המשומרות ופתיתי הפלפל האדום, מכסים את התבנית ומבשלים 2 1/2 שעות על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ושומרים על חום.
הסר את רגלי הברווז והסר אותן מהעצמות. קרסו את הבשר במזלג וחזרו למחבת.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפוסילי במים הרותחים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -10 דקות.
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזל בישול הפסטה, ומוסיפים את הפסטה לרוטב הבשר, מדללים במי הפסטה, במידת הצורך. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה, ואז לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה. למעלה עם גבינה מגוררת ומגישים.