פופס עוגיות דלעת
מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתאים ל-30 ומחירו 36 סנט למנה מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר קונדיטורים, דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו בצק עוגיות דלעת קופץ, דלעת" אני צורח " קוקי פופס, ו קוקי אבא (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצה וניל. מקציפים דלעת.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתיה וקינמון; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב (הבצק יהיה רך).
זרוק על ידי מעוגל כפות 2 ב. בנפרד על גבי נייר אפייה משומן או קלף. הכניסו מקלות ארטיק לבצק. הכנס חתיכת מסטיק לחלק העליון של כל אחד לגבעול הדלעת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 14-16 דקות או עד שהם מתייצבים ומשחימים קלות סביב הקצוות.
לציפוי, בקערה גדולה, שלבו סוכר ומים של קונדיטורים עד לקבלת מרקם חלק.
מוציאים 1/2 כוס לקערה אחרת; מכסים ומניחים בצד. מערבבים צבעי מאכל כתומים לציפוי שנותר.
מורחים או מקטרים מעל עוגיות.
בואו לעמוד במשך 30 דקות או עד הדובדבן מוגדר ויבש.
גוון שמור הדובדבן עם צבעים על פי בחירתך; השתמש בצבע הדובדבן כדי ליצור פרצופים ג'ק-או-לנטרן.