פופקורן בוטנים כפול
פופקורן בוטנים כפול נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 690 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, בוטנים קלויים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: טופי שקדים פופקורן שוקולד כפול, פופקורן של בוטנים מייפל, ו פופקורן חמאת בוטנים.
הוראות
הכן פופקורן באמצעות שיטת פקיעה המועדפת שלך. אין להוסיף מלח.
מניחים בקערת ערבוב גדולה, הסרת כל גרעינים unpopped בתהליך.
מערבבים את הדבש והסוכר בסיר כבד על אש בינונית. מביאים לרתיחה ולהמשיך לבשל במשך 3 דקות ולאחר מכן להסיר מן החום. מיד מוסיפים את חמאת הבוטנים והבוטנים. מערבבים עד חמאת הבוטנים משולבת בתערובת.
יוצקים במהירות את ציפוי חמאת הבוטנים על הפופקורן ומשתמשים בשתי כפות גדולות כדי לזרוק בעדינות את הפופקורן כך שהפופקורן מצופה היטב. אפשר להתקרר ולשרת עם הסרט האהוב עליך!