פופקורן קינמון-סוכר
קינמון-פופקורן סוכר דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 211 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-161 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מכלמתכונים דורש חמאה, סוכר, מלח ותמצית ונילן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספונקולרי גרוע למדי של 18%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פופקורן קינמון-סוכר, פופקורן סוכר קינמון, ו קינמון סוכר פופקורן / @בימלי.
הוראות
מחממים תנור ל -250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס). פופ פופקורן באמצעות פופר אוויר על פי הוראות היצרן.
מכניסים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים פנימה את הסוכר, הקינמון, המלח והווניל, ומבשלים עד שהם סמיכים ומבעבעים.
יוצקים מעל את הפופקורן ומערבבים עד שהפופקורן מצופה באופן אחיד.
מורחים את הפופקורן לתבנית צלייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, ואז מכבים את האש ומאפשרים לפופקורן להישאר בתנור 20 דקות יותר.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פופקורן בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרונארט ברוט רוזפסלי (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.