פופקורן קרמל
אם יש לך סוכר חום, תמצית vanillan, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן, פופקורן קרמל, ו פופקורן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת רול ג ' לי גדולה עם ספריי בישול.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, חמאה ודבשה בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל 5 דקות, ערבוב פעם אחת.
הסר מהחום; מערבבים וניל, סודה לשתייה, ומלח.
מניחים פופקורן בקערה גדולה; יוצקים תערובת סוכר על פופקורן בזרם קבוע, ערבוב למעיל.
מורחים תערובת פופקורן למחבת מוכנה.
אופים ב 250 במשך 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
הסר מהתנור; מערבבים לשבור כל גושים גדולים. מגניב 15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
פופקורן בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Markus הובר Sparkling rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.