קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופרס בטן חזיר

פופרס בטן חזיר
פופרס חזיר-בטן היא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 245 קלוריות. תמורת 57 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם רוטב ברביקיו, קמח, גבינת צ'דר חדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ג'לפנו פופרס, פופרס עוף ופופר כרובית.

הוראות

1
פורסים כל ג'לפנו לפרוסות לאורכו, ואז חותכים חתך קטן לרוחב בקצה הגבעול ליצירת T. פותחים בעדינות את הג'לפנוס ומגרדים את הזרעים והקרומים עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס חזיר משוך מוכן1/4 כוס חזיר משוך מוכן
2
שמים את הג'לפנוס, החלב ו-2 כוסות מים בקערה גדולה ומשרים 15 דקות, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים מערבבים בקערה את הצ'דר, גבינת השמנת, החזיר המשיכה ואבקת הצ'ילי עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
חזיר משךחזיר משך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מסננים את הג'לפנוס ומייבשים אותם. מלאו 1 עד 2 כפות מלית גבינה בכל פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
שמים את הקמח בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6
טורפים את הביצים ו-1/2 כפית מלח בכלי אחר.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
שמים את פירורי הלחם בכלי שלישי. בזה אחר זה, החזיקו את הפלפלים בגבעולים וטרפו בקמח, ואז טובלים בביצים הטרופות, מניחים לעודף לטפטף, ומגלגלים בפירורי הלחם; טובלים שוב בביצים ומגלגלים מחדש בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מעבירים לצלחת ומקררים עד שהציפוי מתייצב, כ-20 דקות.
9
מחממים בערך 1 אינץ' של שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית עד שמדחום מטיגון עמוק רושם 300 מעלות צלזיוס. מטגנים את הג'לפנוס בקבוצות, הופכים, עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
מפזרים מלח ומגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
צילום מאת צ'ארלס מאסטרס