פופרס בטן חזיר
פופרס חזיר-בטן היא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 245 קלוריות. תמורת 57 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם רוטב ברביקיו, קמח, גבינת צ'דר חדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ג'לפנו פופרס, פופרס עוף ופופר כרובית.
הוראות
פורסים כל ג'לפנו לפרוסות לאורכו, ואז חותכים חתך קטן לרוחב בקצה הגבעול ליצירת T. פותחים בעדינות את הג'לפנוס ומגרדים את הזרעים והקרומים עם סכין.
שמים את הג'לפנוס, החלב ו-2 כוסות מים בקערה גדולה ומשרים 15 דקות, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
בינתיים מערבבים בקערה את הצ'דר, גבינת השמנת, החזיר המשיכה ואבקת הצ'ילי עד לאיחוד.
מסננים את הג'לפנוס ומייבשים אותם. מלאו 1 עד 2 כפות מלית גבינה בכל פלפל.
טורפים את הביצים ו-1/2 כפית מלח בכלי אחר.
שמים את פירורי הלחם בכלי שלישי. בזה אחר זה, החזיקו את הפלפלים בגבעולים וטרפו בקמח, ואז טובלים בביצים הטרופות, מניחים לעודף לטפטף, ומגלגלים בפירורי הלחם; טובלים שוב בביצים ומגלגלים מחדש בפירורי לחם.
מעבירים לצלחת ומקררים עד שהציפוי מתייצב, כ-20 דקות.
מחממים בערך 1 אינץ' של שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית עד שמדחום מטיגון עמוק רושם 300 מעלות צלזיוס. מטגנים את הג'לפנוס בקבוצות, הופכים, עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל אצווה.
מפזרים מלח ומגישים עם רוטב ברביקיו.