פוק עוגה אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פוק עוגה אני. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך ציפוי מוקצף, תערובת פודינג וניל מיידית, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, עוגת ליים פוק בתוספת עוגה לבנה מושלמת, ו כל העוגה הטבעית לערבב תותים לתקוע עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מערבבים עוגה, תערובת פודינג, ביצים, כוס מים 1 ושמן צמחי להתמזג היטב. הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי במשך 4 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 15 דקות.
בינתיים, להמיס את הג ' לטין במים רותחים, ולאחר מכן להוסיף את המים הקרים.
לתקוע חורים בעוגה החמה עם מזלג במרווחי 1/2 אינץ'.
יוצקים ג ' לטין על עוגה. עוגת צמרמורת במשך 3 עד 4 שעות ואז פרוסט עם ציפוי מוקצף. שמור את העוגה בקירור.