פוקי = פאי + עוגייה
פוקי = פאי + עוגייה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 698 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פאי תפוחים, סוכר חום חזק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה, וקו עם קלף, צלחת עוגה 10 אינץ'.
בקערה של מערבל חשמלי, קרם את החמאה ואת שניהם סוכרים במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מנפים את הקמח והמלח לקערה קטנה.
מוסיף את החומרים יבשים לתערובת הרטובה, ערבוב עד רק בשילוב. מקפלים פנימה את שבבי החמאה.
באמצעות ידיים מקורנות, לחץ על שכבה של בצק עוגיות לתחתית צלחת העוגה, לחיצה מעט על הצדדים.
מניחים את העוגה 8 אינץ ' (מתוך הצלחת שלה, כמובן) על גבי. לטפי בעדינות את שאר בצק העוגיות למעלה ודחפי את הצדדים, כך שהעוגה מכוסה לחלוטין בבצק. זה צריך להיות רק על הכמות הנכונה, אבל אם נראה שיש לך תוספת לשמור אותו בצד ולאפות אותו כעוגיות.
הערה: כי לא הייתי בטוח אם בצק העוגיות יטפטף סביב העוגה, שמתי את צלחת העוגה על גבי צלחת פיצה לאפות, במקרה שהיא טפטפה במורד הצדדים. זה לא, אבל זה בהחלט נתן לי קצת יותר ביטחון בזמן האפייה.
אופים עד פריך על הקצוות ועד החלק העליון יש מראה משעמם-בשבילי, על 50 דקות (ייתכן שתרצה לבדוק אחרי 40 דקות, רק במקרה).