פוקצ'ה טרייה
גשו לסופר וקנו שמן זית, פרמזן, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 97%. נסו פוקצ'ה תאנה טרייה, ירוק לימון טרי על פוקצ'ה פלפל אדום, ו לחם פוקצ'ה מרעה עם זית שחור ורוזמרין טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים בקערה של מערבל לעמוד.
מוסיף את הסוכר, מפזרים את השמרים על המים ולתת לו לפרוח עד מבעבע, 5 עד 15 דקות.
בקערת ערבוב, לשלב את כל המטרה ואת קמחי חיטה יחד עם מלח ורוזמרין קצוץ. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לשמרים פורחים בקערת הערבוב. לאחר מכן מוסיפים 1/2 כוס שמן הזית.
באמצעות חיבור הוו הבצק, מערבבים את הבצק במהירות בינונית עד שהוא הופך חלק ורך, 8 עד 10 דקות. הבצק יהיה רופף מאוד.
מעבירים את הבצק למשטח נקי ומשוריין ולשים את הבצק ביד למשך 2 עד 3 דקות.
נגב את הקערה ערבבת את הבצק ולאחר מכן מעיל את הקערה עם קצת שמן זית. להחזיר את הבצק לקערה משומנת ולתת לו לנוח במקום חם, מכוסה במגבת צלחת, עד הוכפל בגודל, 30 עד 35 דקות.
שמן תבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' עם שמן זית 1/2 כוס הנותרים.
מורחים את הבצק למחבת באמצעות קצות האצבעות כדי ליצור גומות חן לתוך הבצק. ככל שתייצרו יותר גומות חן, כך יהיה יותר מרקם ללחם.
באמצעות מברשת מאפה, שמן את הבצק ומניח עלים של רוזמרין לתוך כמה גומות. למעלה עם פרוסות העגבניות ומפזרים עם הפרמזן. מכסים את הבצק שוב עם המגבת ולתת לנוח במקום חם עד הוכפל בגודל, עוד 30 דקות.
מחממים את התנור ל 425 מעלות f ומניחים מתלה באמצע התנור.
אופים את הבצק עד חום זהוב, 35 עד 40 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.