פוקצ'יני ארטישוק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פוקצ'יני ארטישוק. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 370 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם לבבות ארטישוק במרינדה, גבינה, עגבניות ענבים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 45%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מיני לבבות ארטישוק בגריל עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, מיני לבבות ארטישוק בגריל עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו סלט ארטישוק, עגבניות שרי ופטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים קלות תבנית אפייה בתרסיס בישול ומניחים בצד.
מגלגלים ומפרידים בצק ביסקוויטים. טפחו על כל ביסקוויט לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. הכינו" גומות חן " בכל סיבוב בקצות האצבעות.
בקערה קטנה שלבו שמן זית, שום ותיבול איטלקי. בעזרת מברשת מאפה מברישים צמרות בתערובת שמן זית.
מניחים 2 רבעי ארטישוק על כל סיבוב וכ -5 חצאי עגבניות ענבים ומעליהם 2 כפות גבינה כחולה מפוררת
אופים בתנור במשך 13 עד 15 דקות, או עד להזהבה.