פורטבלות ממולאות טלה
Portabellas ממולא כבש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו משמשים, בצל, יוגורט דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Stroganoff ממולא Portabellas, Portabellas ממולא בגריל, ו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים משמשים במחצית לרוחב.
לשטוף ולנקז פטריות. לקצץ את הגבעולים סומק עם כובעים. קוצצים דק גבעולים ומניחים כובעים בצד.
במחבת nonstick 4-5 ליטר מעל חום גבוה, לעתים קרובות לנער צנוברים עד השחמה קלה, על 2 דקות.
למחבת, מוסיפים פטריות קצוצות, שמן, בצל ואבקת קארי. מערבבים מעל חום גבוה עד פטריות ובצל הם רפויים ומיצים להתאדות, על 3 דקות.
הסר מחום וכפית חצי התערובת לקערה גדולה.
כדי תערובת פטריות במחבת, להוסיף משמשים, בולגור, ו 5 מרק כוסות. מביאים לרתיחה, מערבבים, מכסים, מסירים מהחום, ומניחים לעמוד עד שבולגור רך לנשוך, לפחות 8 דקות.
בינתיים, לשלב תערובת בצל פטריות שמורות, 1/3 מרק כוס, כבש, ופירורי לחם.
מערבבים היטב. לטפוח כמות שווה של תערובת כבש על הצד הכוס של כל כובע פטריות, מכסה באופן שווה. פיזור 1 כף צנוברים על כל פטריות מלאות בשר ולחץ בעדינות אגוזים לתוך בשר.
מחלקים את תערובת הבולגור בקארי שווה בין 2 תבשילים, כל 3 ליטרים (על 9 על 13 ב. ולפחות 2 ב. עמוק).
שכב 4 פטריות, צד הבשר למעלה, בכל תבשיל (הם יכולים לחפוף מעט). אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
אופים, מכוסה, בתנור 400 עד תערובת כבש כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק, או אם מקורר, זה צריך לרשום 150 על מדחום; ראה הערות), 35 עד 40 דקות (על 1 שעה ו 10 דקות אם מקורר).
מערבבים יוגורט עם נענע. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
מנות כפית על צלחות ולהוסיף רוטב יוגורט ומלח לפי הטעם.