קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פורטבלות ממולאות טלה

פורטבלות ממולאות טלה
Portabellas ממולא כבש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו משמשים, בצל, יוגורט דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Stroganoff ממולא Portabellas, Portabellas ממולא בגריל, ו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים משמשים במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2
לשטוף ולנקז פטריות. לקצץ את הגבעולים סומק עם כובעים. קוצצים דק גבעולים ומניחים כובעים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
במחבת nonstick 4-5 ליטר מעל חום גבוה, לעתים קרובות לנער צנוברים עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
למחבת, מוסיפים פטריות קצוצות, שמן, בצל ואבקת קארי. מערבבים מעל חום גבוה עד פטריות ובצל הם רפויים ומיצים להתאדות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מחום וכפית חצי התערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי תערובת פטריות במחבת, להוסיף משמשים, בולגור, ו 5 מרק כוסות. מביאים לרתיחה, מערבבים, מכסים, מסירים מהחום, ומניחים לעמוד עד שבולגור רך לנשוך, לפחות 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בורגולבורגול
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בינתיים, לשלב תערובת בצל פטריות שמורות, 1/3 מרק כוס, כבש, ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
9
מערבבים היטב. לטפוח כמות שווה של תערובת כבש על הצד הכוס של כל כובע פטריות, מכסה באופן שווה. פיזור 1 כף צנוברים על כל פטריות מלאות בשר ולחץ בעדינות אגוזים לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
מחלקים את תערובת הבולגור בקארי שווה בין 2 תבשילים, כל 3 ליטרים (על 9 על 13 ב. ולפחות 2 ב. עמוק).
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
11
שכב 4 פטריות, צד הבשר למעלה, בכל תבשיל (הם יכולים לחפוף מעט). אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
אופים, מכוסה, בתנור 400 עד תערובת כבש כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק, או אם מקורר, זה צריך לרשום 150 על מדחום; ראה הערות), 35 עד 40 דקות (על 1 שעה ו 10 דקות אם מקורר).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מערבבים יוגורט עם נענע. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
14
מנות כפית על צלחות ולהוסיף רוטב יוגורט ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום