קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

פורל Meunière, סגנון ישן

פורל Meunière, סגנון ישן
פורל Meunière, סגנון ישן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, שמן בוטנים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פורל Meunière, סגנון ישן, פורל Meuniere, ו טרוטת עין-הקשת Meunière (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, תיבול קריאולי, ומלח בקערה רחבה. יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. לדלות את הדגים בקמח מתובל ולהפיל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול קריאוליתיבול קריאולי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פילה פורלפילה פורל
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הפוך roux חום בינוני על ידי התכת החמאה בסיר על חום בינוני. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להוסיף את שאר הקמח מתובל לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
שים את המניה לסיר אחר ולמקם מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטאטא את רו לתוך המניה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, וחומץ, ומבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מיץ לימוןמיץ לימון
חומץחומץ
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אתה יכול לטגן את הדגים בחמאה אם אתה רוצה, אבל זה נפוץ יותר בניו אורלינס לטגן אותו בנמוך אינץ ' של שמן מחומם ל 375 מעלות. כך או כך, לבשל עד חום זהוב (כ 2 דקות לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
7
כפית את הרוטב על הדגים ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטברוטב
דגיםדגים
8
From Tom Fitzmorris ' S New Orleans Food by Tom Fitzmorris, ©2006 Stewart, Tabori And Chang