פורל Meunière, סגנון ישן
פורל Meunière, סגנון ישן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, שמן בוטנים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פורל Meunière, סגנון ישן, פורל Meuniere, ו טרוטת עין-הקשת Meunière (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, תיבול קריאולי, ומלח בקערה רחבה. יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. לדלות את הדגים בקמח מתובל ולהפיל את העודף.
הפוך roux חום בינוני על ידי התכת החמאה בסיר על חום בינוני. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להוסיף את שאר הקמח מתובל לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת חום בינוני.
שים את המניה לסיר אחר ולמקם מעל חום בינוני גבוה.
לטאטא את רו לתוך המניה עד מומס.
מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, וחומץ, ומבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מכין את הדגים.
אתה יכול לטגן את הדגים בחמאה אם אתה רוצה, אבל זה נפוץ יותר בניו אורלינס לטגן אותו בנמוך אינץ ' של שמן מחומם ל 375 מעלות. כך או כך, לבשל עד חום זהוב (כ 2 דקות לכל צד).
כפית את הרוטב על הדגים ומגישים עם פלחי לימון.
From Tom Fitzmorris ' S New Orleans Food by Tom Fitzmorris, ©2006 Stewart, Tabori And Chang