קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

פורל אפוי עם שומר, צנון וסלט רקטות

פורל אפוי עם שומר, צנון וסלט רקטות
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, פורל אפוי עם שומר, צנון & סלט רקטות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 707 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמן זית, טימין, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תה חם-פורל מעושן עם תפוחי אדמה וסלט רקטות, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל ים תיכוני אפוי עם זיתים, שומר ועגבניות.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לחתוך את עור הטרוטה שלוש פעמים משני הצדדים ואז לדחוף ענף קורנית לתוך כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פורלפורל
3
הניחו את הדגים על תבנית אפייה ומילאו את החלל בפרוסות הלימון ובצמחי הקורנית הנותרים. לתבל את הדגים, לטפטף על קצת שמן זית ואז לאפות אותו במשך 15-20 דקות עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, לערבב מיץ לימון עם שמן זית, ואז לשפוך על השומר ולאפשר לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים את הצנון ואת צלפים ואת העונה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
5
מערבבים את הרקטה דרך שומר וסלט צנון רק לפני ההגשה עם חתיכות גדולות של פורל מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פורלפורל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטרוטה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.