פורל אפוי עם שומר, צנון וסלט רקטות
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, פורל אפוי עם שומר, צנון & סלט רקטות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 707 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמן זית, טימין, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תה חם-פורל מעושן עם תפוחי אדמה וסלט רקטות, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל ים תיכוני אפוי עם זיתים, שומר ועגבניות.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לחתוך את עור הטרוטה שלוש פעמים משני הצדדים ואז לדחוף ענף קורנית לתוך כל חתך.
הניחו את הדגים על תבנית אפייה ומילאו את החלל בפרוסות הלימון ובצמחי הקורנית הנותרים. לתבל את הדגים, לטפטף על קצת שמן זית ואז לאפות אותו במשך 15-20 דקות עד מבושל דרך.
בינתיים, לערבב מיץ לימון עם שמן זית, ואז לשפוך על השומר ולאפשר לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים את הצנון ואת צלפים ואת העונה.
מערבבים את הרקטה דרך שומר וסלט צנון רק לפני ההגשה עם חתיכות גדולות של פורל מתפורר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטרוטה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.