פורל ים עם סלט כרוב ובייקון פריך מעושן
פורל ים עם סלט כרוב ובייקון פריך מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, מלח כשר, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורל מעושן, בייגל פריך וסלט אבוקדו, פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים, ו פורל מעושן ופיטות בייקון.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים בייקון על מתלה גריל; גריל 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מסדרים דגים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מערבבים כרוב, פטרוזיליה ובצל בקערה גדולה.
מערבבים חומץ, שמן וחרדל בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף; מערבבים במיונז.
מוסיפים תערובת חומץ, 1/8 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל לתערובת כרוב, משליך למעיל. סלט כרוב עם בייקון ממש לפני ההגשה עם דגים.
הערה יין: הבשר הוורוד העשיר של פורל האוקיינוס (או סלמון) יכול בקלות להתמודד עם יין אדום בהיר, במיוחד כאשר מוכן עם בייקון פריך מעושן. בוגל פינו נואר 2008 ($14), מעמק הנהר הרוסי הקריר של קליפורניה, הוא בעל גוף בינוני עם טעמי ברי ודובדבנים קלים שלא יכריעו את המנה, בעוד קרן של חומציות בהירה עוזרת לאזן את השומנים הטבעיים הבריאים של הדגים. -- ג ' פרי לינדנמות