פורל ממולא פטריות ובייקון
פטריות ובייקון ממולאים פורל הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, טרוטת עין-הקשת לבושה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורל שלם (או פילה) ממולא W/בייקון & רוטב חצילים, גבינה ובייקון ממולאים פטריות, ו עוף ממולא פטריות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מתפורר.
מפזרים פירורים על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד הזהב.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ובצל ירוק למחבת; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים פטריות למחבת; לטגן 3 דקות או עד פטריות לרכך ואת רוב הנוזל מתאדה.
מוסיף טימין קצוץ; לבשל 30 שניות.
מערבבים תערובת פטריות, פירורי לחם, ובייקון בקערה.
פורל פתוח שטוח כמו שהיית ספר.
טפטוף פורל באופן שווה עם מיץ; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. כפית על 1/4 תערובת פטריות כוס על המחצית התחתונה של כל דג; לקפל מעל כדי לכסות עם מחצית העליון של דגים. מסדרים דגים על מחבת מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג או עד מידה או doneness הרצוי.
מקשטים עם פלחי לימון וזרעי טימין, אם תרצה.