פורל מעושן קרמי עם תפוח וחזרת על לחם חום פריך
פורל מעושן קרמי עם תפוח וחזרת על לחם חום פריך הוא pescatarian ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תפוח סבתא סמית, שמנת, פורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת, פורל מעושן עם תפוח - שמנת חזרת על פנקייק תפוחי אדמה, ו סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פורל, תפוח, סלרי, עירית בקערה גדולה כדי להתמזג.
שמנת חמוצה Whisk, מיונז, מיץ לימון, ו 1 כף חזרת בקערה קטנה כדי להתמזג. מקפלים תערובת חזרת בעדינות לתוך תערובת פורל (לא לשבור את פורל). מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ועוד חזרת אם תרצה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מעבירים תערובת טרוטה להגשה קערה ומניחים על מגש. להקיף עם טוסטים ומגישים.