פורל עלום קר
פורל עלום קר נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -39 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. פורל עלום קר, טרוטה עלומה, ו פילה עלומה של פורל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לשטוף פורל במים קרים. כתם יבש. לחתוך בשר חיצוני באלכסון, 2 או 3 חתכים לכל דג.
חותכים לימונים לשניים. באמצעות 1/2 לימון עבור כל פורל, לשפשף בעדינות עם צד לחתוך של לימון, לסחוט כמו שאתה לשפשף. מתבלים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
מפזרים 1 כפית עלי רוזמרין בחלל של כל דג.הביאו יין, מלאי, חמאה ובצל כדי להתבשל במחבת רדודה או במחבת צלייה.
הוסף דגים ומבשלים 12-15 דקות. מכסים ומקררים, במחבת, 1 שעה.
הסר דגים בזהירות מנוזל. להרים את העור. אחסן על מצע מגבות נייר על מגש מכוסה בנייר כסף או בניילון נצמד.מקררים נוזלים בנפרד.ממש לפני ההגשה, לארגן פורל על מיטות של חסה על צלחות הגשה בודדות.
יוצקים על כל דג 1 כפית של נוזל ציד בלתי חוקי.