קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

פורקי פאי ploughman של

פורקי פאי ploughman של
פורקי פאי ploughman של לוקח כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לחם כפרי פשוט, עלי מרווה, סלט פשוט, שומן חזיר. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. סלט חורש, Pate של Ploughman, ו פונדו פלומן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז וקו פח כיכר 900 גרם עם אפיית קלף. עבור המילוי, בערך לקצוץ את הבשר במעבד מזון אתה צריך חתיכות טחון חתיכות chunkier. לחלופין, קוצצים את כל הבשר ביד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מערבבים דרך התבלינים, מרווה וכמה תיבול. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
להשרות את הג ' לטין במים קרים במשך 10 דקות עד רך בזמן שאתה לחמם את המניה. לסחוט עודפי מים מן הג ' לטין להתמוסס במלאי.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
להעביר לכד ולהשאיר להתקרר בטמפרטורת החדר.
6
עבור המאפה, מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה ומניחים את חלמון הביצה על גבי. מחממים בעדינות את השומן, החמאה ו-75 מ " ל מים בסיר. לאחר רותחים, לשפוך לתוך תערובת הקמח, ערבוב במרץ עד בשילוב היטב. השאירו להתקרר לזמן קצר לפני יצירת בצק חלק. כיסוי עם סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שומן חזירשומן חזיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מרדדים שני שלישים של המאפה כדי מלבן מחוספס על 0.5 ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
הנח את המאפה לתוך פחית כיכר 900 גרם ולחץ באופן שווה לצדדים, וודא שאתה משאיר קצת תלוי. אתה יכול לתקן את כל חורים עם מאפה חילוף. ממלאים את תערובת החזיר ומגלגלים את המאפה שנותר כך שהוא גדול מספיק כדי לכסות את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מברשת את הקצוות עם ביצה מוכה, לעטוף את המכסה ואת crimp לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
10
חותכים את כל מאפה עודף (תוספת זו יכולה לשמש כדי לקשט את הדף).
11
מברשת עם יותר ביצה ולעשות חור כדי לאפשר steam לברוח.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
12
אופים במשך 45 דקות עד הזהב מבושל דרך. השאר להתקרר בפח לפני הסרת. תרגע לכמה שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
יוצקים ג ' לי לתוך העוגה הצוננת דרך חור הקיטור באמצעות משפך. צינה במקרר במשך כמה שעות יותר (רצוי לילה) עד הג ' לי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
14
לבנות ploumans שלך על צלחות גדולות או לוחות עץ.
15
מגישים את העוגה לחתוך לפרוסות עם הבחירה של גבינה, חמוצים, לחם וסלט פשוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

מרכיבים

300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח רגילקמח רגיל1צביטהקמצוץ מלח ים, מרוסקקמצוץ מלח ים, מרוסק1גדולחלמון ביצה, בתוספת ביצה מוכה יותר זיגוגחלמון ביצה, בתוספת ביצה מוכה יותר זיגוג75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק כתף חזיר, קצוץ בערךסטייק כתף חזיר, קצוץ בערך200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קותלי חזיר מעושנים, קצוצים בערך. קותלי חזיר מעושנים, קצוצים בערך.1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע1WES E אומנויות השפה האנגליתפומפיה טובה של אגוז מוסקטפומפיה טובה של אגוז מוסקט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי מרווה קצוצים דקעלי מרווה קצוצים דק1עלה ג'לטיןעלה ג'לטין5006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיר בשר עוף באיכות טובה, מופחת ל 200 מ סיר בשר עוף באיכות טובה, מופחת ל 200 מ " ל עם 2 עלי דפנה1WES E אומנויות השפה האנגליתבחירה של גבינה בריטית חזקה-צ'דר, סטילטון, Caerphilly, וכובחירה של גבינה בריטית חזקה-צ'דר, סטילטון, Caerphilly, וכו1WES E אומנויות השפה האנגליתבחירה של מלפפון חמוץ-פיקלילי, עגבניות, בצל, צ'אטני תפוחים, וכובחירה של מלפפון חמוץ-פיקלילי, עגבניות, בצל, צ'אטני תפוחים, וכו1WES E אומנויות השפה האנגליתלחם כפרי פשוט, עדיף שאורלחם כפרי פשוט, עדיף שאור1WES E אומנויות השפה האנגליתסלט פשוט עם צנון, עגבניות שרי או סלריסלט פשוט עם צנון, עגבניות שרי או סלרי75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שומן חזירשומן חזיר

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג