פורקי פאי ploughman של לוקח כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לחם כפרי פשוט, עלי מרווה, סלט פשוט, שומן חזיר. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. סלט חורש, Pate של Ploughman, ו פונדו פלומן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז וקו פח כיכר 900 גרם עם אפיית קלף. עבור המילוי, בערך לקצוץ את הבשר במעבד מזון אתה צריך חתיכות טחון חתיכות chunkier. לחלופין, קוצצים את כל הבשר ביד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מערבבים דרך התבלינים, מרווה וכמה תיבול. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ענף רוזמרין
4
להשרות את הג ' לטין במים קרים במשך 10 דקות עד רך בזמן שאתה לחמם את המניה. לסחוט עודפי מים מן הג ' לטין להתמוסס במלאי.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
להעביר לכד ולהשאיר להתקרר בטמפרטורת החדר.
6
עבור המאפה, מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה ומניחים את חלמון הביצה על גבי. מחממים בעדינות את השומן, החמאה ו-75 מ " ל מים בסיר. לאחר רותחים, לשפוך לתוך תערובת הקמח, ערבוב במרץ עד בשילוב היטב. השאירו להתקרר לזמן קצר לפני יצירת בצק חלק. כיסוי עם סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שומן חזיר
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מרדדים שני שלישים של המאפה כדי מלבן מחוספס על 0.5 ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
8
הנח את המאפה לתוך פחית כיכר 900 גרם ולחץ באופן שווה לצדדים, וודא שאתה משאיר קצת תלוי. אתה יכול לתקן את כל חורים עם מאפה חילוף. ממלאים את תערובת החזיר ומגלגלים את המאפה שנותר כך שהוא גדול מספיק כדי לכסות את העוגה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.