מרק מיסו עם אורז וביצה עלומה
זה מושלם עבור סתיו. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו קערת אורז חומה עם מיסו, ביצה עלומה, כרוב-סלט צנון, מרק עוף ואורז מיסו, ו מיסו, דגים ואורז מקל מרק (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פתיתי בוניטו 8 ריבס, קצוץ טרי או קפוא רוטב שום צ'ילי 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אורז לבן מבושל (ראה כיצד לבשל אורז חום ) 8 ריבס, קצוץ טרי או קפוא דאשי. 1 גדול 2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם 1 ריבוע 3 אינץ ' מרובע קומבו (ים קלפ) 8 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מרק מיסו 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק הדבק מיסו 1 חבורה קטנה בצל ירוק, צמרות ירוקות פרוסות דק 8 ריבס, קצוץ טרי או קפוא שמן שומשום 340 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) בלוק טופו משי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ 8 ריבס, קצוץ טרי או קפוא 6 לחמניות שומשום, מפוצלות 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ 1 כפית מלח היקורי מעושן