את המתכון ניתן להכין פחזניות ביצה וגבינה תוך כ-14 שעות ו-20 דקות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 24. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 861 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, גבינת קוטג'ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פחזניות ביצה וגבינה קינואנית פטריות, פחזניות ביצה, ו פחזניות ביצה.
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
3
בקערה גדולה שלבו ביצים, גבינת קוטג', גבינת מונטריי ג 'ק, פלפלי צ' ילה ובייקון. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
גבינת קוטג'
פלפל צ ' ילי
בייקון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
למחרת בבוקר, מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מוציאים את תערובת הגבינה מהמקרר; מערבבים פנימה קמח, חמאה, אבקת אפייה ומלח. כף את הבלילה ל -24 כוסות מאפינס משומנות קלות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
גבינה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות, עד שהפחזניות מזהיבות מעט מעל.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.