פחזניות מאפה עם קוויאר
פחזניות מאפה עם קוויאר הוא pescatarian ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פחזניות מאפה, פחזניות מאפה מפחידות, ו פחזניות מאפה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 425°f. חמאה גיליון אפייה גדול.
מביאים מים, חמאה ומלח לרתיחה ב 1 1/2 - ל 2 1/2-ליטר סיר כבד על חום גבוה, ערבוב. להפחית חום עד בינוני.
מוסיפים קמח בבת אחת ומבשלים, מכים בכפית עץ עד שהתערובת מתרחקת מצדו של המחבת, כ -45 שניות.
הסר מחום וקריר מעט, ולאחר מכן להוסיף 2 ביצים גלם 1 בכל פעם, להכות היטב עם כף עץ לאחר כל תוספת.
העברת תערובת שקית מאפה צינור 24 תלוליות (על 1 אינץ 'רחב על ידי 1 אינץ' גבוה) על תבנית אפייה, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה. עם אצבע טבולה במים, ברז קלות למטה נקודות על תלוליות כדי להפוך את צמרות עגול.
אופים פחזניות עד נפוח וזהב, 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור ולנקב כל פחזנית פעם אחת עם מפרט עץ. לכבות את התנור ולהחזיר פחזניות לתנור, לתת להם לעמוד בחום שיורית 5 דקות יותר.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
חתך אופקי את השליש העליון של כל פחזנית עם סכין משונן ומשליך צמרות. ביצה מבושלת בכוח דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה קטנה ומערבבים פטרוזיליה. כפית מעוגלת 1/4 כפית קוויאר לכל פחזנית ומפזרים מעט תערובת ביצה.
פחזניות ניתן אפוי, מקורר 1 יום קדימה, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp בתנור 177° שחומם מראש, 5 דקות, לפני חיתוך ומילוי.