פחזניות מתוקות
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך vanillan extract, קורנפלור, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת), ו מיני פחזניות עם קרם וניל מאפה (מתכונים דומים).
הוראות
קרם עלים כיוונים: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים מים, מלח, ממתיק Granulated SPLENDA® וחמאה בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד חמאה נמס.
מוסיף קמח בבת אחת, ערבוב נמרצות עם כף עץ עד תערובת עלים הצדדים של מחבת ויוצר כדור חלק. התערובת דומה פירה.
העברת תערובת לקערת ערבוב.
להוסיף ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי. גרוטאות את הצדדים של קערה מדי פעם לנצח עד הבלילה חלקה.
תערובת כפית גדושה כפות על גבי תבנית אפייה ungreased, משאיר 2 אינץ ' בין פחזניות.
אופים מיד במשך 35 דקות או עד נשיפות זהובות חום ויש לי קליפה פריך. (אין לפתוח את דלת התנור במהלך 15 הדקות הראשונות של זמן האפייה.)
הסר מהתנור להתקרר על מדפים תיל.
שלב ממתיק Granulated SPLENDA® ו קורנפלור בסיר כבד; בהדרגה מערבבים בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 6 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. לבשל 1 דקה נוספת, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים על 1/4 התערובת החמה לתוך חלמונים ביצה; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים תערובת לרתיחה על חום בינוני, להפחית את החום לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, מערבבים בתערובת וניל ומתח דרך מסננת; לכסות את פני השטח של פודינג עם נייר שעווה או ניילון לעטוף כדי למנוע סרט להיווצר על פני השטח.
חותכים צמרות ולמלא עם 2 1/2 כפות פודינג; להחליף צמרות טפטוף עם 1 כף רוטב שוקולד.
אחסון: חנות אפוי קרם פאף פגזים במיכל אטום במקרר. השתמש בתוך 24 שעות או להקפיא עד 2 חודשים.