קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
מגזין

פחזניות סלט עוף II

פחזניות סלט עוף II
גשו לסופר וקנו שמיר, סלרי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פחזניות סלט עוף, פחזניות סלט עוף, ו פחזניות שמנת סלט עוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את המים והחמאה עם 1/8 מלח כפית בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני, ויוצקים את הקמח בבת אחת. מערבבים במרץ עד התערובת יוצרת כדור למחצה שקוף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
4
מערבבים את הביצים לתוך הבצק, אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר הראשון כבר משולב לחלוטין. זרוק את הבצק על תבנית האפייה מוכנה על ידי כף הערימה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד נפוח וזהוב חום, 30 עד 35 דקות. הפחזניות צריכות להיות חלולות מבפנים, ופשוט משחימות בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור, וקריר לטמפרטורת החדר על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
כדי להכין את המילוי, מערבבים יחד את הבצל, סלרי, צימוקים, חרדל, מיונז, יוגורט, 1/2 כפית מלח, ושמיר בקערה עד בשילוב. מקפלים בשר עוף קצוץ עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוףבשר עוף
מיונזמיונז
חרדלחרדל
צימוקיםצימוקים
סלריסלרי
יוגורטיוגורט
בצלבצל
שמירשמיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
חותכים את צמרות מן הפחזניות, כפית את מילוי העוף בפנים. להחליף את צמרות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם