פחזניות סלט עוף II
גשו לסופר וקנו שמיר, סלרי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פחזניות סלט עוף, פחזניות סלט עוף, ו פחזניות שמנת סלט עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מערבבים את המים והחמאה עם 1/8 מלח כפית בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני, ויוצקים את הקמח בבת אחת. מערבבים במרץ עד התערובת יוצרת כדור למחצה שקוף.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
מערבבים את הביצים לתוך הבצק, אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר הראשון כבר משולב לחלוטין. זרוק את הבצק על תבנית האפייה מוכנה על ידי כף הערימה.
אופים בתנור שחומם מראש עד נפוח וזהוב חום, 30 עד 35 דקות. הפחזניות צריכות להיות חלולות מבפנים, ופשוט משחימות בתחתית.
הסר מהתנור, וקריר לטמפרטורת החדר על מתלה חוט.
כדי להכין את המילוי, מערבבים יחד את הבצל, סלרי, צימוקים, חרדל, מיונז, יוגורט, 1/2 כפית מלח, ושמיר בקערה עד בשילוב. מקפלים בשר עוף קצוץ עד בשילוב שווה.
חותכים את צמרות מן הפחזניות, כפית את מילוי העוף בפנים. להחליף את צמרות לפני ההגשה.