פחזניות עם ריקוטה מסקרפונה
פחזניות עם ריקוטה מסקרפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 851 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קצפת, ממרח אגוזי לוז שוקולד, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: טורט גבינת ריקוטן ומסקארפונה, Mascarpone & Ricotta גבינה עוגה, ו פוזילי עם קישואים גולמיים, מסקרפונה וריקוטה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
קו גיליון אפייה גדול כבד עם סילפט או נייר קלף.
מערבבים את המים, החמאה, 1 1/2 כפיות סוכר, ומלח בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד החמאה נמסה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים על חום בינוני במשך 1 דקה. מגניב 5 דקות.
לפצח 2 ביצים לתוך כוס מדידה. השתמש בכף עץ להכות את הביצים לתוך הבצק, 1 בכל פעם. כף 10 או 12 (1 1/2 אינץ') ערימות של בצק על תבנית אפייה מוכנה, המרווח 2 אינץ ' זה מזה. לנצח את הביצה הנותרת בקערה קטנה כדי להתמזג. בעדינות לצחצח את הביצה על תלוליות הבצק (לא לטפטף את הביצה על תבנית האפייה).
אופים את המאפים עד שהם ענבר חום, כ -50 דקות. אפשר למאפים להתקרר לחלוטין.
מערבבים את מסקרפונה, ריקוטה, וניל, ונותר 3 כפות סוכר בקערה בינונית. מקררים עד שקר. באמצעות סכין משונן, לחתוך את צמרות את הבצק ולהניח בצד. כף תערובת מסקרפונה לתוך המאפים העליון עם המכסה שלה.
מערבבים את ממרח אגוזי לוז שוקולד ושמנת בקערה קטנה.
מחממים במיקרוגל כ -30 שניות עד חם. מערבבים את התערובת. כפית את רוטב אגוזי לוז השוקולד על גבי המאפים.
מפזרים אגוזי לוז ומגישים.