פחזניות תות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 216 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, תותים, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פחזניות תות, עוגת גבינה תות פחזנית, ו תות-פחזניות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; לשים אותו בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר בינוני על פני חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
מחבת
3
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להכות את הביצים 1 בכל פעם, לתת לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא, עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, על 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
4
מעבירים את הבצק לשק גדול הניתן לאגירה וחותכים כ-3/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק. צינור 12 (2 אינץ 'רחב) תלוליות עגולות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם כ 1 1/2 אינץ' זה מזה. לטבול את האצבע בקערת המים להחליק את החלק העליון של כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדס
בצק
מים
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
5
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 350 ° F, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בפנים, על 45 עד 50 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 45 דקות חלפו).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
1
מניחים את המים בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח, ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים את התותים, הסוכר, ומיץ לימון בסיר קטן ומערבבים כדי לצפות את פירות יער בסוכר. מחית את פירות יער עם מחית תפוחי אדמה כדי לשחרר את המיצים שלהם, ואז להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער מתפרקים ואת המיצים התעבו מעט, כ 10 דקות. בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תותים
מיץ לימון
פירות יער
תפוח אדמה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מרסק תפוחי אדמה
מחבת רוטב
קערה
3
יוצקים את תערובת תות לתוך מסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את המוצקים לגרד את החלק התחתון של המסננת עד שכל הנוזל מופק; להשליך את התוכן של המסננת. מיד לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך נוזלי תות עד שהוא מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות. בינתיים, מניחים את הקערה הנקייה של מערבל דוכן ואת הקובץ המצורף מקציף במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
תותים
ג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מסננת
מרית
מקציף
קערה
4
מניחים את הקרם בקערה מקורר לעמוד מיקסר ולהקציף על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
5
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 2 עד 3 דקות.) לתת את תערובת תות מהיר להקציף כדי להחליק את זה, להוסיף חצי קצפת, ומערבבים עם מרית גומי עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
תותים
ציוד שתשתמש בו
מרית
מקציף
6
מוסיפים את שאר הקצפת ומערבבים עד רק בשילוב ואין פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
7
מעבירים את התערובת לשקית גדולה לאטום מחדש ומניחים אותה בצד.
8
חותכים את פחזניות מקורר במחצית אופקית.
9
חותכים כ 3/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק המלא מוס תות צינור מוס על החצאים התחתונים של הפחזניות (אתה לא צריך שום מוס עזב). להחליף את צמרות ואבק עם אבקת סוכר.