קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות תות

פחזניות תות
פחזניות תות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 216 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, תותים, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פחזניות תות, עוגת גבינה תות פחזנית, ו תות-פחזניות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; לשים אותו בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר בינוני על פני חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להכות את הביצים 1 בכל פעם, לתת לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא, עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, על 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
מעבירים את הבצק לשק גדול הניתן לאגירה וחותכים כ-3/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק. צינור 12 (2 אינץ 'רחב) תלוליות עגולות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם כ 1 1/2 אינץ' זה מזה. לטבול את האצבע בקערת המים להחליק את החלק העליון של כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 350 ° F, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בפנים, על 45 עד 50 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 45 דקות חלפו).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מניחים את המים בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח, ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים את התותים, הסוכר, ומיץ לימון בסיר קטן ומערבבים כדי לצפות את פירות יער בסוכר. מחית את פירות יער עם מחית תפוחי אדמה כדי לשחרר את המיצים שלהם, ואז להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער מתפרקים ואת המיצים התעבו מעט, כ 10 דקות. בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
פירות יערפירות יער
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
יוצקים את תערובת תות לתוך מסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את המוצקים לגרד את החלק התחתון של המסננת עד שכל הנוזל מופק; להשליך את התוכן של המסננת. מיד לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך נוזלי תות עד שהוא מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות. בינתיים, מניחים את הקערה הנקייה של מערבל דוכן ואת הקובץ המצורף מקציף במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מסננתמסננת
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מניחים את הקרם בקערה מקורר לעמוד מיקסר ולהקציף על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 2 עד 3 דקות.) לתת את תערובת תות מהיר להקציף כדי להחליק את זה, להוסיף חצי קצפת, ומערבבים עם מרית גומי עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
6
מוסיפים את שאר הקצפת ומערבבים עד רק בשילוב ואין פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
7
מעבירים את התערובת לשקית גדולה לאטום מחדש ומניחים אותה בצד.
8
חותכים את פחזניות מקורר במחצית אופקית.
9
חותכים כ 3/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק המלא מוס תות צינור מוס על החצאים התחתונים של הפחזניות (אתה לא צריך שום מוס עזב). להחליף את צמרות ואבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תותיםתותים
10
מגישים באופן מיידי.