פחזניות תפוחי אדמה פרמזן
פחזניות תפוחי אדמה פרמזן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 53 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, חלבונים ביצה, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פחזניות תפוחי אדמה פרמזן, פחזניות פרמזן עם מרינרה, ו פחזניות בזיליקום פרמזן.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד למכרז, על 15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם למחבת. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני לנער במשך כ 1 דקה לייבש את תפוחי האדמה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את תפוחי האדמה במחבת. מערבבים את השמנת, Parmigiano-רג ' יאנו ואת 3 כפות חמאה ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. לגרד את פירה לתוך קערה גדולה ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות רכות טופס. מערבבים שליש מהלבנים לתוך פירה כדי לשחרר אותם, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עם מרית גומי עד מעורבב.
חמאה 2 גליונות אפייה גדולים מעוטרים. זרוק כפות מעוגלות של תערובת תפוחי אדמה על הסדינים על 1/2 אינץ ' זה מזה. לשטח כל תלולית מעט כדי ליצור דיסק.
מברשת את התלוליות עם חמאה מומסת ומפזרים קצת גבינה מגוררת.
אופים במשך כ 10 דקות, או עד נפוחות קלות וזהב.
בינתיים, בקערה, לשלב את הזיתים ובזיליקום. למעלה כל נשיפה עם 1/2 כפית של תערובת הזית ומגישים.
הפוך קדימה: פחזניות ניתן להכין דרך שלב 2 ומקורר עד 2 ימים. או שהם יכולים להיות אפויים מוקדם יותר ביום וחומם בתנור 400 במשך 5 דקות.