קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות תפוחי אדמה פרמזן

פחזניות תפוחי אדמה פרמזן
פחזניות תפוחי אדמה פרמזן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 53 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, חלבונים ביצה, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פחזניות תפוחי אדמה פרמזן, פחזניות פרמזן עם מרינרה, ו פחזניות בזיליקום פרמזן.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד למכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם למחבת. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני לנער במשך כ 1 דקה לייבש את תפוחי האדמה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את תפוחי האדמה במחבת. מערבבים את השמנת, Parmigiano-רג ' יאנו ואת 3 כפות חמאה ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. לגרד את פירה לתוך קערה גדולה ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות רכות טופס. מערבבים שליש מהלבנים לתוך פירה כדי לשחרר אותם, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עם מרית גומי עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חמאה 2 גליונות אפייה גדולים מעוטרים. זרוק כפות מעוגלות של תערובת תפוחי אדמה על הסדינים על 1/2 אינץ ' זה מזה. לשטח כל תלולית מעט כדי ליצור דיסק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברשת את התלוליות עם חמאה מומסת ומפזרים קצת גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
7
אופים במשך כ 10 דקות, או עד נפוחות קלות וזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בינתיים, בקערה, לשלב את הזיתים ובזיליקום. למעלה כל נשיפה עם 1/2 כפית של תערובת הזית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הפוך קדימה: פחזניות ניתן להכין דרך שלב 2 ומקורר עד 2 ימים. או שהם יכולים להיות אפויים מוקדם יותר ביום וחומם בתנור 400 במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות