פטה וסקליון טארט
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטה, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-141 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סקאליון ופטה פאי מתסלי, אספרגוס בצל ירוק, ו Ricotta, בשר חזיר בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש עד 500°. בקערה גדולה, מערבבים יחד וודקה, 2 כפות שמן זית, מים וביצה ומקציפים עד שהכל משולב באופן שווה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח. בעדינות להקציף מרכיבים רטובים לתוך מרכיבים יבשים עד הבלילה טפסים, הקפד לטאטא את כל הגושים.
יוצקים הנותרים 1/4 כוס שמן זית על גיליון אפייה rimmed ולהתפשט על פני השטח עם קצות אצבעות או מגבת נייר.
יוצקים את הבלילה על מחבת גיליון, מפזרים פטה ו בצל ירוק, נקודה עם חמאה.
אופים עד פטה מתחיל חום וקרום הוא פריך וזהוב, על 25 דקות.
בואו לשבת במשך 5 דקות לפני חיתוך.