פטה עדשים אדום
פטה עדשים אדום הוא טבעוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מצוין. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, פטה עדשים אדום, ו פטה עדשים.
הוראות
בסיר 3 ליטר מעל חום גבוה, לשלב את העדשים עם 4 כוסות מים ולהביא אותו לרתיחה. דלג וזרוק כל קצף ולהוסיף את עלה דפנה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים עד העדשים מכרזים, על 30 דקות; לנקז.
בעוד העדשים מבשלים, במחבת סאוט קטנה על חום בינוני, לחמם את השמן.
מוסיפים את הבצל והצנוברים ומבשלים עד שהבצל מתרכך והצנוברים מתחילים לצבוע, בערך 5 עד 7 דקות. מערבבים את השום, רסק עגבניות, כוסברה, קימל, כמון, קאיין, ומלח. המשך לבשל במשך 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, מגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת.
במעבד מזון, מוסיפים את העדשים ואת תערובת בצל מחית עד חלקה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד. יכול להיות מכוסה ומקורר ומוגש קר.
מגישים עם פיתות טוסטים או crudite.