פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 335 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, גרידת לימון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , וזה לא כל כך סופר. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הכרובית, מרק, ו 1 כוס מים בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. התאם את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים עד הכרובית היא רכה מאוד, 25 עד 30 דקות.
הסר מהחום וקריר 5 דקות. בזהירות כרובית פירה וכל הנוזל בבלנדר עד חלקה מאוד; להפריש.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה, 8 דקות.
מסננים היטב, הזמנת כ 1 כוס מים בישול פסטה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את מחית הכרובית ומאיידים חלב ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, 5 דקות ועונה עם מלח ופלפל. מערבבים את האפונה עד מחומם דרך, 2 דקות. זרקו פנימה את הפסטה המבושלת, גבינת פרמזן וכ-1/2 כוס מי פסטה עד שהאטריות מצופות אך הרוטב עדיין רופף.
הסר מהחום וזרוק את החמאה, פטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון. (אם הרוטב נראה עבה, להתאים את העקביות עם מי הפסטה הנותרים).
מגישים מיד זרועים פטרוזיליה קצוצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון