פטוצ'יני אלפרדו עם עוף
המתכון פטוצ'יני אלפרדו עם עוף יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, גבינת נובכטל, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף פטוצ'יני אלפרדו, עוף פטוצ'יני אלפרדו, ו עוף פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, לבשל עוף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
מערבבים קמח ומרק באותו מחבת עם מקציף. מערבבים בנופכטל, 2 כפות. פרמזן, אבקת שום ופלפל; לבשל 2 דקות. או עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עוף.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
להוסיף תערובת עוף; לזרוק מעיל.