פטוצ'יני ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני ברוקולי. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכי לחנות וקחי פרח ברוקולי, גבינת פרמזן, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני שרימפס וברוקולי, ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו, ו ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו.
הוראות
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת, מערבבים ומטגנים את הברוקולי והבצל בשמן במשך 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, אורגנו, קורנית ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 6 דקות.
שלב עמילן תירס ומים עד חלקה; מערבבים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה.
מסננים פטוצ ' יני; העליון עם תערובת ברוקולי.