פטוצ'יני אספרגוס חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך אספרגוס, חזיר, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני חזיר ואספרגוס, פטוצ'יני אספרגוס, ו פטוצ'יני עם סרטי אספרגוס.
הוראות
1
מבשלים את הפטוצ ' יני על פי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, להביא 4 כוסות מים לרתיחה; להוסיף אספרגוס. לכסות ולבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מסננים ומניחים מיד במי קרח; מנקזים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
במחבת, לטגן את החזיר, אגוזי מלך, בצל, מרווה ופלפל בשמן עד הבצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין
חרדל מוכן, אופציונלי
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
להוסיף אספרגוס; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות