פטוצ'יני חסילונים ואספרגוס
אם יש לך אספרגוס, תיבול פירות ים, פסטה פטוצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: פטוצ'יני עם שרימפס, אספרגוס ואפונה, אספרגוס, שרימפס ושמיר מעל פטוצ'יני, ו פטוצ'יני אספרגוס.
הוראות
להפריד את קצות האספרגוס משאר חתיכות לחתוך, ולהגדיר את הטיפים בצד.
מחממים 3/4 כוס שמן זית על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את השום בשמן החם עד שהוא מתחיל להפוך חום, על 5 דקות. מערבבים את חתיכות לחתוך של אספרגוס (לא את הטיפים), ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את האספרגוס עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את עצות אספרגוס. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות נוספות.
בעוד האספרגוס הוא בישול, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפטוצ ' יני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, לחזור לסיר, ולטפטף 2 כפיות שמן זית על הפסטה.
הסר את האספרגוס מהמחבת עם כפית מחוררת, משאיר שמן במחבת, ומניח את האספרגוס בצד. לטף את החסילון יבש עם מגבות נייר, ומניח במחבת החמה על חום בינוני גבוה.
מפזרים את השרימפס בתיבול פירות ים, ומבשלים ומערבבים את השרימפס עד שהם ורודים וכבר לא שקופים. להחזיר את האספרגוס למחבת, ומבשלים את השרימפס ואספרגוס עד מחומם היטב, 2 עד 3 דקות יותר.
מערבבים את השרימפס והאספרגוס לתוך פטוצ ' יני מבושל, ולזרוק עם גבינת פרמזן גרוסה. שמן הזית משמש כרוטב, כך להוסיף יותר לפי הצורך כדי מעיל בנדיבות את הפסטה, שרימפס ואספרגוס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.