קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין ופלפל ורוד

פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין ופלפל ורוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין & Peppercorns ורוד. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל ורוד בקלילות, שום, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו אננס קלוי עם פלפל ורוד, Crostini עם Ricottan ו Peppercorns ורוד, ו Terrine de Campagne עם גרגרי פלפל ורוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית והחמאה מעל להבה בינונית גבוהה עד חם מאוד אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל ואז הופכים את החום למדיום. זיעה על חום בינוני עד שהתרכך קצת, על 5 דקות. מנמיכים את החום ומתבלים את הבצל עם זליגת מלח נדיבה. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות עד קרמל היטב ודביק. בערך 30 דקות.להעלות את החום לגבות עד בינוני גבוה ולהוסיף את כבדי העוף לאותו מחבת ולהמשיך לבשל עד הכבדים הם מעט השחמה על כל הצדדים, כ 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל עד שהוא נספג לחלוטין התאדה. מנמיכים את החום לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, מוסיפים קצת מים אם המחבת מתייבשת מדי.מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, על 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מסננים את הפסטה, שומרים חצי כוס של מי הבישול.תביא את המחבת עם כבדי העוף בחזרה לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הפטוצ ' יני המבושל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פטרוזיליה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. להפוך את הפסטה החוצה על מגש גדול העליון עם כמות נדיבה של שבבי כמהין, פרמזן מגורר, וכמה צביטות של גרגרי פלפל ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת