קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין ופלפל ורוד

פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין ופלפל ורוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין & Peppercorns ורוד. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל ורוד בקלילות, שום, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו אננס קלוי עם פלפל ורוד, Crostini עם Ricottan ו Peppercorns ורוד, ו Terrine de Campagne עם גרגרי פלפל ורוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית והחמאה מעל להבה בינונית גבוהה עד חם מאוד אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ואז הופכים את החום למדיום. זיעה על חום בינוני עד שהתרכך קצת, על 5 דקות. מנמיכים את החום ומתבלים את הבצל עם זליגת מלח נדיבה. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות עד קרמל היטב ודביק. בערך 30 דקות.להעלות את החום לגבות עד בינוני גבוה ולהוסיף את כבדי העוף לאותו מחבת ולהמשיך לבשל עד הכבדים הם מעט השחמה על כל הצדדים, כ 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל עד שהוא נספג לחלוטין התאדה. מנמיכים את החום לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, מוסיפים קצת מים אם המחבת מתייבשת מדי.מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, על 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מסננים את הפסטה, שומרים חצי כוס של מי הבישול.תביא את המחבת עם כבדי העוף בחזרה לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפטוצ ' יני המבושל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטרוזיליה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. להפוך את הפסטה החוצה על מגש גדול העליון עם כמות נדיבה של שבבי כמהין, פרמזן מגורר, וכמה צביטות של גרגרי פלפל ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת