פטוצ'יני מחיטה מלאה עם עגבניות קלויות, אפונה ומוצרלה טרייה
פטוצ'יני מחיטה מלאה עם עגבניות קלויות, אפונה ומוצרלה טרייה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בזיליקום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה, פטוצ'יני סרט קישואים עם אפונה ועשבי תיבול טריים, ו לחם תירס עם עגבניות טריות ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם שמן צמחי ספריי בישול, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
לזרוק את העגבניות, שמן ומלח יחד. מסדרים את העגבניות בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. צלי עד שהעורות יתייבשו ויהפכו לחומים כהים במקומות, 20 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
עבור הפטוצ ' יני: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בבלנדר, לשלב את היין האדום, 1 כפית מלח, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור, שום, עגבניות שימורים (בתוספת מיצים). להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבניות שימורים
פלפל שחור
יין אדום
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
יוצקים את התערובת לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את הקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב התעבה מעט, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
טימין
9
לזרוק יחד את הפסטה, רוטב עגבניות, עגבניות קלויות, אפונה ובזיליקום קצוץ. מסדרים את הגבינה למעלה ומגישים.