פטוצ'יני עם בזיליקום וברי
. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פיג, ברי ופיצת בזיליקום, ברי שוקולד ובזיליקום פניני, ו ברי תפוז-בזיליקום אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשלב עגבניות קצוצות, שום טחון, ברי, בזיליקום קצוץ, שמן זית, חומץ, מלח ופלפל.
מערבבים היטב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי להשרות במשך 1 עד 2 שעות.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על חום גבוה, לבשל את הפטוצ ' יני עד אל דנטה, על 12 דקות.
מסננים את הפטוצ ' יני וזורקים עם הרוטב.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.