קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני עם בזיליקום וברי

פטוצ'יני עם בזיליקום וברי
. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פיג, ברי ופיצת בזיליקום, ברי שוקולד ובזיליקום פניני, ו ברי תפוז-בזיליקום אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה לשלב עגבניות קצוצות, שום טחון, ברי, בזיליקום קצוץ, שמן זית, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום טחוןשום טחון
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
באזיל!באזיל!
ברי.ברי.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים היטב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי להשרות במשך 1 עד 2 שעות.
3
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על חום גבוה, לבשל את הפטוצ ' יני עד אל דנטה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים את הפטוצ ' יני וזורקים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
רוטברוטב
5
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת