סקווש, פטה ואורן אגוז טארט
אם יש לך עלי רקטות, דלורית, האריסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. תרד, פטה & אגוז פילו טארט, טארט אורן שזיפים, ו אגוז אורן & טארט דבש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
שים מגש אפייה גדול על המדף האמצעי כדי לחמם. על משטח מקומח, לרדד את הבצק לכיכר 30cm. לקצץ את הקצוות, קל להבקיע גבול 1cm סביב קצה הטארט, לדקור את המרכז בכל רחבי עם מזלג.
מעבירים את בסיס המאפה לגיליון אפייה קלף.
מערבבים את chutney ו harissa, ולהתפשט על אמצע המאפה. מסדרים את הדלעת בשכבה אחת מעל, ולאחר מכן עונה.
שים את הטארט על מגש האפייה החם ואופים במשך 30 דקות.
הסר את הטארט, לפזר על פטה וצנוברים, ואופים במשך 20 דקות יותר. לפזר על נענע ורקטה לשרת.